ANKARA / ÇANKAYA - Rauf Orbay İlkokulu

GERİ DÖNÜŞÜMÜN ÖEMİ 3-G SINIFIMIZ

Ankara'nın Altındağ ilçesinde faaliyet gösteren , çevre bilincini artırmak ve sıfır atık konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla Başkent Millet Bahçesi'nde bulunan "Sıfır Atık Okulu"nu 3 G sınıfı öğrecilerimizle ziyaret ettik.

Ziyaret kapsamında öğrencilere, sıfır atık konusunda temel bilgiler verildi ve interaktif eğitimlerle konuya dair farkındalık oluşturuldu. Öğrencilere çeşitli videolar izletilerek, geri dönüşümün önemi, atıkların doğaya olan etkileri ve sürdürülebilir yaşam konularında bilgi aktarıldı. Ayrıca, öğrenciler simülasyonlar aracılığıyla sıfır atık prensiplerini uygulama fırsatı buldu ve eğlenceli dakikalar geçirdi.

Ziyaretin sonunda, Sıfır Atık Okulu'na katılım gösteren öğrencilere özel olarak hazırlanan sertifikalar takdim edildi

26-02-2024

Yayın: 26.02.2024 - Güncelleme: 26.02.2024 12:05 - Görüntülenme: 12